SAMSUN / BAFRA - İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi

Ock

USTA ÖĞRETİCİK BAŞVURULARI   HER SENENİN    AĞUSTOS-EKİM-ARALIK-ŞUBAT-NİSAN VE HAZİRAN AYLARI İÇİNDE ALINMAKTADIR.

NİSAN 2023  SINAVI İÇİN BAŞVURU ESNASINDA İSTENEN BELGELER AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

Mrt

14. Uluslararası MEB Robot Yarışmasının 13-16 Haziran 2022 tarihleri arasında Şanlıurfa GAP Arena Spor Salonu ve Yerleşkesinde ilgi yazı ekinde gönderilen kılavuzlar doğrultusunda yapılacağı, "Göbeklitepe" teması ve "Ahican Tarihin Sıfır Noktasında" sloganıyla, COVID-19 salgını nedeniyle ulusal düzeyde, seyirciler asgari seviyede tutularak veya seyircisiz olarak 12 kategoride düzenlenecektir.

Söz konusu 14. Uluslararası MEB Robot Yarışması'nın başvurularının https://robot.meb.gov.tr adresinden yapılacaktır.

Bu haftalık EBA TV YAYIN akışı

Uyarıları dikkate almanız önemle duyurulur

Haz

YEDAM Müdürü Melike ŞİMŞEK tarafından Stres Yönetimi seminerine katılım sağlandı.

Haz

Yetenek Sınavı ile öğrenci alan okulların başvuru kılavuzu yayınlandı öğrencilerimizin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda tercih yapması önemlidir hepinize başarılar dileriz

Sınav Tarihleri

Haz

. Türkiye'nin dijital dönüşüm hikayesi eğitimi çevrimiçi olarak gerçekleşecek olup katılımınız için teşekkür ederiz.

Öğrenci ve velilerimizin dikkatine

Bağımlılıkla Mücadele

May

Bafra Kaymakamlığı tarafından düzenlenen etkinliğe hep birlikte katılım sağlayalım. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çoşkusunu birlikte yaşayalım.

May

Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projesi (KA121-VET) Kapsamında konsorsiyum üyesi olmak için gerçekleştirdiğimiz başvurumuz olumlu sonuçlanmıştır. 2021 teklif çağrısı döneminde konsorsiyum listesinde yer alan İsmail Ahıskalı Mesleki Merkezi olarak, öğrencilerimizin yararına olacak projeleri uygulamaya ve projelere katkı sağlamaya devam edeceğiz.

Emeği geçen ve katkı sunan arkadaşlarımıza teşekkür ederim.