SAMSUN / BAFRA - İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi

USTA ÖĞRETİCİLİK BAŞVURULARI HAKKINDA DUYURU

USTA ÖĞRETİCİLİK BAŞVURULARI HER AYIN 5 İLE 20 Sİ ARASINDA OKULUMUZA BİZZAT GELİNEREK YAPILACAKTIR.

Başvuru esnasında adayın bizzat gelmesi gerekmektedir.

Usta öğreticilik başvuruları her ayın 5 ile 20 si arasında okula bizzat gelinerek yapılacaktır.

Sınavlar ise her ayın son haftası okulumuzda  veya istenildiği takdirde e-sınav merkezinde yapılacaktır.

Başvuru için aşağıdaki belgeler istenmektedir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ OLAN EVRAKLAR

1- Ustalık Belgesinin aslı ve fotokopisi  (Veya İşyeri açma belgesi, Lisans  Diploması, Ön Lisans  diploması, e-devletten barkotlu olarak da kabul edilir )

2- Nüfus Cüzdanı/Kimlik kartı  aslı ve fotokopisi

3- Öğrenim Belgesi  aslı ve fotokopisi (E- devletten barkotlu olarak da kabul edilir.)

4- Son altı ay içinde çekilmiş bir adet biometrik vesikalık  fotoğraf

5- Temrinlik ücretinin yatırıldığına dair banka dekontu çıktısı (600 TL) E Sınav tutarı

ZİRAAT BANKASI BAFRA ŞUBESİ  TR020001000223342250485002 iban numarasına  (İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği) yatırılacak

(NOT: Ödemenin açıklama kısmına belge alacak kişinin  Adı Soyadı ve TC si yazılacak)